14. 8. 2019

Jak se řeší finanční tíseň

Od devene

Dokud má člověk peníze, žije se mu dobře a spokojeně. Ale jakmile tyto počnou docházet, dojdou nebo se dotyčný dokonce dostane do mínusu, to už je jiná. To už rozhodně nejsou slasti života, spíše je to nejednou i učiněný tvrdý boj o přežití. A pokud člověk v tomto boji může nalézt nějakého spojence, pak je to jedině nějaká ta výhodná půjčka.
Ovšem zkuste si ve zmíněné situaci najít takového spojence! To je jako hledat jehlu v pověstné kupce sena. Protože půjček se u nás nabízí celá dlouhá řada, jenže ani zdaleka ne všechny jsou tu skutečně pro někoho ve finančních nesnázích.
karta Visa
Je tomu spíše právě naopak. Jakmile se objeví problémy, počnou se od našeho zchudlého hrdiny všichni odvracet. Především ti, na něž se obrátí se žádostí o půjčku.
Známí se k němu často přestanou znát, příbuzní jakbysmet. A finanční instituce by hypoteticky snad i půjčily, jenže mají svá pevně daná pravidla, a pokud jim dotyčný nedokáže vyhovět, má zkrátka smůlu.
A co potom?
Potom přijde vhod americká hypotéka bez dokládání příjmů. Vlastně dokonalá šance pro osoby samostatně výdělečně činné, podnikatele a firmy, pokud potřebují finance pro své firemní potřeby a jsou v tíživé situaci. Klidně i natolik tíživé, že už od nich dávají ruce pryč snad i všechny banky.
U této hypotéky jde totiž o finanční produkt, u kterého uspějí i notně komplikované případy. Stačí se tu moci zaručit nemovitostí a dotyční rázem mohou bez problémů získat až sedmdesát procent odhadní ceny oné nemovitosti. Bez nutnosti cokoliv platit předem, zato však s možností splácet půjčené prostředky jeden rok až třicet let, s takovými splátkami, jež jim nemohou komplikovat život.
kreditní karta
Vyřízení je tu snadné a rychlé, není třeba předkládat ani dostatečně dobře vypadající daňové přiznání, ani mít čistý registr dlužníků. A je-li na tom snad žadatel opravdu zle, vždy si může přivést i spoludlužníka.
A tak se může dostat z bryndy kdekdo. Může splatit to, co ‚hoří‘, a zase žít jako člověk. A to určitě stojí aspoň za zvážení.